Mijn Boost ID login

Bedrijfsgegevens Service

BoostID


De laptop stickers zijn de 'identity boosters' van nu. Persoonlijk, onderscheidend en betaalbaar. De groeiende markt van netbooks, ofwel mini-notebooks, geeft ook een boost aan de vraag naar laptop stickers. Het is een item dat gaat waar jij gaat en moet passen bij je persoonlijke stijl.

Over boostID
boostID is in 2004 gestart met de introductie van het samen met 3M ontwikkelde product BoardBoosters; een verwijderbare sticker voor Snowboards. Op basis van deze prijswinnende technologie zijn de laptop stickers en iPod stickers ontwikkeld. boostID laptop stickers zijn verkrijgbaar in giftshops en computerwinkels in geheel Europa en in Zuid-Amerika. boostID is marktleider in custom laptop stickers voor consumenten en voor zakelijke toepassing.

Over laptop stickers
De laptopsticker is een speciale folie voor op de bovenzijde van de laptop. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid iedere laptop van een uniek uiterlijk te voorzien. De laptopsticker is eenvoudig aan te brengen. Het effect is een gepersonaliseerde laptop met een unieke en onderscheidende uitstraling.

3M Performance
De gepatenteerde Laptop sticker met 3M performance biedt u de volgende voordelen:

Helder en Kleurvast
Krasbestendig door de transparante toplaag
Eenvoudig aan te brengen
Uitstekende progressieve hechting
Verwijderbaar zonder lijmresten
Tot 6 jaar 3M performance garantie
Ontwerp je eigen laptopsticker of kies één van de vele designs
en laat zien wie je bent. De laptop stickers zijn gemaakt van 3M materialen, waardoor je zeker bent van de hoogste kwaliteit. Met deze laptop stickers geef je gemakkelijk een vleugje glamour aan je (mini-)notebook. De laptop stickers van boostID zijn online verkrijgbaar in onze shop en ook in winkels door heel Nederland. Er zijn ook stickers/skins verkrijgbaar voor je Ipod en Iphone.

Hoe werk het?
De laptop stickers zijn er in verschillende maten die voldoende groot zijn om op de verschillende modellen laptops te passen. Het maakt dus niet uit of je een Toshiba, Dell, HP, Acer, Medion of Apple laptop hebt, De 15,4 inch laptopsticker past op alle laptops tot een maat van 15,4 inch (en ook op de meeste 15,6 inch laptops). De laptopsticker is eenvoudig op maat te maken. Het eindresultaat is een unieke en onderscheidende laptop waarmee je je onderscheid van de massa. Onderstaande foto's van klanten spreken voor zich.