Mijn Boost ID login

Referenties

Diverse bedrijven zoals KPN - Efteling - Michelin - Paradigit - VenD - hebben reeds gekozen voor de gepatenteerde Laptop sticker met 3M performance met de volgende voordelen:

Helder en Kleurvast
Krasbestendig door de transparante toplaag
Eenvoudig aan te brengen
Uitstekende progressieve hechting
Verwijderbaar zonder lijmresten
Tot 6 jaar 3M performance garantie
Door de exclusieve samenwerking met materiaalfabrikant 3M kunnen we naast onze standaard LaptopSkins op maat gemaakte producten leveren met een specifieke combinatie van gebruiksgemak, levensduur en prijs. We vertellen u er graag meer over.

Gratis uitproberen
Misschien weet u nog niet zeker hoe uw logo of campage er op een laptop uit zal zien? Of u bent wel al overtuigd, maar anderen in uw organisatie nog niet? Maak dan snel en eenvoudig een digitaal voorbeeld met de online ontwerpmodule. U kunt direct een gratis proefexemplaar bestellen en betaalt dan alleen €15 administratie- en verzendkosten.
U kunt uw ontwerp ook mailen naar info@boostid.com. Wij zorgen dan voor de opmaak van uw digitale voorbeeld of proefbestelling.

Prijs berekenen
Wilt u weten wat de laptopskins kosten bij een specifieke oplage?
Maak dan gebruik van onze prijscalculator.

Toepassingsmogelijkheden
Met de boostID LaptopSkins creëert u door het toepassen van uw huisstijl een onderscheidende uitstraling voor uw organisatie. Communiceer uw merk, kernwaarden, een klantgericht aanbod of event-specifieke uitingen bijvoorbeeld. Veel van onze klanten hebben het succes van de laptop als communicatiemedium al ondervonden.